Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Ethical Monday: Giftcards van € 10+ om weg te geven

Ethical Monday: Giftcards van € 10+ om weg te geven

ALLEEN VANDAAG NOG: € 10+ GIFTCARDS BIJ JE BESTELLING

Black Friday? Als ethisch merk paste deze dag niet bij ons. In plaats daarvan introduceerden wij daarom ons eigen Ethical Weekend + Ethical Monday. Dat betekent dat vandaag je laatste kans is: bestel vandaag en ontvang een prachtige giftcard van ons om weg te geven. To spread the ethical word & double the jewelry joy!

  • Bestel € 50 en ontvang € 10

  • Bestel € 100 en ontvang € 25

  • Bestel € 200 en ontvang € 50

  • Bestel € 500 en ontvang € 150

Je ontvangt je (unisex) giftcard vanzelf thuis. Prachtig gedrukt en verpakt, klaar om onder de kerstboom te leggen of om weg te geven bij een willekeurige andere gelegenheid!

Klaar om te shoppen & geven? Vind hier je sieraden (en gifts!) voor vrouwen en mannen. Je hebt geen kortingscode of coupon nodig. 


WAAROM ETHICAL MONDAY?

Als ethical brand hechten wij veel waarde aan duurzaamheid en eerlijke handel. Black Friday draait precies om het tegenovergestelde. Overconsumptie – waar Black Friday bekend om staat – komt met een nare prijs. Een prijs die onze planeet en veel slecht behandelde werklieden nu helaas betalen. Wij willen niet bijdragen aan overconsumptie en willen de wegwerpcultuur in de Eerste Wereld allesbehalve aanmoedigen. 

Maar om ethisch het nieuwe normaal te maken en om te kunnen concurreren met reguliere en fast fashion brands, moeten duurzame merken natuurlijk wél overleven. En om te kunnen overleven en zelfs te floreren, moeten we eerst meer mensen bereiken. Oftewel: we need to spread the ethical word!

Daarom introduceerden wij dit jaar een nieuw initiatief: Ethical Weekend + Ethical Monday. Een paar dagen om onze ethische en sustainable producten wat extra liefde en bekendheid te geven. Om als shopper zelf geen korting te claimen, maar om die weg te geven, sámen met onze boodschap. Namelijk dat er een betere en vriendelijkere manier van produceren is. Dat consumeren heerlijk en mooi kan zijn – en tegelijkertijd onschadelijk of zelfs gunstig voor mens en planeet.

GOED OM TE WETEN

* Giftcards zijn online te gebruiken op taj.nl tot 01-03-2021

* Giftcards zijn niet inwisselbaar voor geld

Klaar om te shoppen & geven? Vind hier je sieraden (en gifts!) voor vrouwen en mannen

Dit initiatief begon als Ethical Friday, maar wegens de prachtige reacties en het grote succes hebben we besloten om deze dag uit te breiden tot Ethical Weekend + Monday. Let's keep on spreading the love, and keep on giving!

 

Schrijf een reactie

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden