Ethical Friday: Giftcards van € 10 - € 150 om weg te geven

Ethical Friday: Giftcards van € 10 - € 150 om weg te geven

ALLEEN VANDAAG: € 10 - € 150 GIFTCARDS BIJ JE BESTELLING

Black Friday? Als duurzaam en eerlijk merk past deze dag niet bij ons. In plaats daarvan vieren wij daarom opnieuw Ethical Friday: bestel vandaag en ontvang een prachtige giftcard van ons om weg te geven. To spread the ethical word & double the jewelry joy!

  • Bestel € 50 en ontvang € 10
  • Bestel € 100 en ontvang € 25
  • Bestel € 200 en ontvang € 50
  • Bestel € 500 en ontvang € 150

Je ontvangt je (unisex) giftcard vanzelf thuis. Prachtig gedrukt en verpakt, klaar om onder de kerstboom te leggen of om weg te geven bij een willekeurige andere gelegenheid!

Klaar om te shoppen & geven? Vind hier je sieraden (en gifts!) voor vrouwen en mannen. Je hebt geen kortingscode of coupon nodig. 


WAAROM ETHICAL FRIDAY?

Als ethical brand hechten wij veel waarde aan duurzaamheid en eerlijke handel. Black Friday draait precies om het tegenovergestelde. Overconsumptie – waar Black Friday bekend om staat – komt met een nare prijs. Een prijs die onze planeet en veel slecht behandelde werklieden nu helaas betalen. Wij willen niet bijdragen aan overconsumptie en willen de wegwerpcultuur in de Eerste Wereld allesbehalve aanmoedigen. 

Maar om ethisch het nieuwe normaal te maken en om te kunnen concurreren met reguliere en fast fashion brands, moeten duurzame merken natuurlijk wél overleven. En om te kunnen overleven en zelfs te floreren, moeten we eerst meer mensen bereiken. Oftewel: we need to spread the ethical word!

Daarom introduceerden wij vorig jaar een nieuw initiatief: Ethical Friday. Een dag om onze ethische en sustainable producten wat extra liefde en bekendheid te geven. Om als shopper zelf geen korting te claimen, maar om die weg te geven, sámen met onze boodschap. Namelijk dat er een betere en vriendelijkere manier van produceren is. Dat consumeren heerlijk en mooi kan zijn – en tegelijkertijd onschadelijk of zelfs gunstig voor mens en planeet.

GOED OM TE WETEN

* Giftcards zijn online te gebruiken op taj.nl tot 01-03-2022

* Giftcards zijn niet inwisselbaar voor geld

Klaar om te shoppen & geven? Vind hier je sieraden (en gifts!) voor vrouwen en mannen

 

Schrijf een reactie

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden