Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

FAQ

1. Hoe weet ik welke ringmaat ik heb?
Er zijn twee manieren om jouw ringmaat te bepalen: 
1. Laat je maat opmeten bij een juwelier. Dit is het meest nauwkeurig.
2. Meet je ringmaat zelf op. Lees hier hoe dat moet: je ringmaat meten: zó doe je dat.

2. Wat zijn de kosten voor verzending?
Nederland, België en Duitsland:
Altijd gratis verzending.

Overige landen:
Verzendkosten verschillen per land. De exacte verzendkosten zie je tijdens het bestelproces.

3. Hoe lang duurt het voordat ik mijn order ontvang?
Onze sieraden worden in Nederland geleverd binnen 1 tot 2 werkdagen. Voor België en Duitsland geldt een levertijd van maximaal 7 werkdagen. De levertijd is wel afhankelijk van de betaalmethode je kiest. Taj is niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging gelegen bij derden (transport/koeriersbedrijf).

4. Hoe kan ik een sieraad ruilen?
Ruilen kan tot 14 dagen na ontvangst van jouw Taj-sieraad. Houd je bij het ruilen van een sieraad altijd aan onze verzendvoorwaarden. Hoe je een sieraad ruilt en wat deze verzendvoorwaarden zijn, lees je uitgebreid op onze pagina sieraad ruilen.

5. Hoe kan ik een sieraad retourneren?
Je kunt een Taj-sieraad tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen eenvoudig retourneren. Hoe je te werk gaat, lees je op onze pagina retourneren.

6. Met welke methoden kan ik betalen?
Je kunt betalen met iDeal, Paypal, creditcard (via Paypal) én via vooruitbetaling via bankoverschrijving.

7. Waar worden Taj sieraden gemaakt?
Onze sieraden worden met de hand in Indonesië gemaakt van honderd procent gerecycled zilver en zo veel mogelijk gerecycled goud, in een lokaal atelier in de bergen van Bali. Hier werken onze producenten onder veilige omstandigheden en voor een eerlijk loon. Lees hier meer over onze zilversmeden.

8. Waar komt het zilver en goud voor de sieraden vandaan?
Wij maken duurzame sieraden van honderd procent gerecycled zilver en zoveel mogelijk gerecycled goud die bewerkt zijn zónder dat er schadelijke stoffen in de aarde lekken. Dat zilver en goud is afkomstig van oude sieraden en zilverwaar (zoals vorken en kandelaars) uit omringende eilanden. Wij smelten het om en geven het een tweede leven. Daardoor heeft ieder Taj-sieraad een prachtig stukje geschiedenis. Lees hier meer over de duurzaamheid van onze sieraden.

9. Kan ik Taj sieraden ook in een winkel bekijken?
Onze sieraden liggen bij winkels in heel Nederland én buiten Nederland. Zie hier een overzicht van al onze Nederlandse verkooppunten.

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar [email protected]