MAMA KETTING: HET PERFECTE SIERAAD

“Een talisman dat symbool staat voor de diepste, puurste en meest onvoorwaardelijke liefde die er is: de liefde tussen een moeder en haar kind.”

Taj MoM bestaat uit zeven hele speciale, gepersonaliseerde mama kettingen die de liefdevolle band tussen moeder en kind eren. Ieder mama sieraad geeft je de kans om je kinderen dicht bij je hart te dragen, waar je ook gaat. Er zijn kettingen voor zwangere mama’s-to-be en moeders met kinderen van alle leeftijden. Allemaal te personaliseren met een gravering, geboortesteentjes, foto of edelsteentjes, die bijvoorbeeld ondersteunend zijn tijdens de zwangerschap.

Zoals alle Taj-sieraden, heeft ook elke mama ketting haar eigen verhaal en symbolische betekenis. En wat deze collectie extra hartverwarmend maakt, is dat je door het dragen van Taj MoM een mama en baby in nood steunt.

STEUN EEN MOEDER EN BABY IN EEN ONTWIKKELINGSLAND 

Een deel van de opbrengst van iedere mama ketting wordt gebruikt om een ‘newborn-pakket’ te doneren aan een moeder en baby in een ontwikkelingsland. Dit pakket is samengesteld door onze partner MommaLuv en zit vol met dingen die moeder en kind een veilige kans geven tijdens en na de bevalling, zoals een badje, klamboe, luiers, emmers en voeding.

Enkele weken na aankoop van een mama ketting ontvang je een foto en het verhaal van de mama en het kindje die dit pakket mede dankzij jouw unieke Taj MoM-ketting hebben gekregen. Benieuwd wat je kunt verwachten? We delen graag het prachtige verhaal van mama's Vitoria en Efua en hun pasgeboren kindjes met je.


MAMA SIERADEN ALS SPECIAAL CADEAU

"Een Taj MoM-sieraad is een bekroning van de eeuwige liefde tussen moeder en kind, voor altijd. Een cadeau dat haar glans nooit zal verliezen."

Een mama sieraad is een liefdevol en bijzonder cadeau, voor jezelf óf een mama(to-be) in jouw omgeving. Als je niet zeker weet welke mama ketting je moet kiezen – of als je een moeder zelf wil laten kiezen – dan is dat geen enkel probleem. We hebben namelijk ook een prachtige Taj MoM-giftcard die als cadeau is ingepakt, en werkelijk een feestje is om te krijgen of te geven.

PREMIUM KWALITEIT EN ECHT VAKMANSCHAP

Elk mama sieraad is duurzaam en vakkundig gemaakt van 100% ethisch zilver en ethische edelstenen. Ook het 18k premium gold platen van onze mama kettingen wordt volledig ethisch, milieuvriendelijk en ambachtelijk gedaan. Onze sieraden zijn premium verguld met een extra dikke laag 18k goud die met vakmanschap is aangebracht. Dankzij een keramische coating blijft het goud bovendien extra lang mooi.

Onze Indonesische producenten krijgen een eerlijk loon en werken in een veilige werkomgeving en binnen reguliere werkuren. Dankzij verschillende programma’s kunnen zij zich bovendien blijven ontwikkelen en doorgroeien. Lees hier meer over onze eerlijke, sociale en milieuvriendelijke productie.

Een mama ketting met naam, datum, geboortesteen of toch liever een ketting met symbool? Vind en personaliseer jouw eigen moedersieraad of zwangerschapsketting bovenaan deze pagina.