MAMA KETTING: HET PERFECTE SIERAAD

“Een talisman dat symbool staat voor de diepste, puurste en meest onvoorwaardelijke liefde die er is: de liefde tussen een moeder en haar kind.”

Taj MoM bestaat uit zeven hele speciale, gepersonaliseerde mama kettingen die de liefdevolle band tussen moeder en kind eren. Ieder mama sieraad geeft je de kans om je kinderen dicht bij je hart te dragen, waar je ook gaat. Er zijn kettingen voor zwangere mama’s-to-be en moeders met kinderen van alle leeftijden. Allemaal te personaliseren met een gravering, geboortesteentjes, foto of edelsteentjes, die bijvoorbeeld ondersteunend zijn tijdens de zwangerschap.

Zoals alle Taj-sieraden, heeft ook elke mama ketting haar eigen verhaal en symbolische betekenis. En wat deze collectie extra hartverwarmend maakt, is dat je door het dragen van Taj MoM een mama en baby in nood steunt.

STEUN EEN MOEDER EN BABY IN EEN ONTWIKKELINGSLAND 

Een deel van de opbrengst van iedere mama ketting wordt gebruikt om een ‘newborn-pakket’ te doneren aan een moeder en baby in een ontwikkelingsland. Dit pakket is samengesteld door onze partner MommaLuv en zit vol met dingen die moeder en kind een veilige kans geven tijdens en na de bevalling, zoals een badje, klamboe, luiers, emmers en voeding.

Enkele weken na aankoop van een mama ketting ontvang je een foto en het verhaal van de mama en het kindje die dit pakket mede dankzij jouw unieke Taj MoM-ketting hebben gekregen. Benieuwd wat je kunt verwachten? We delen graag het prachtige verhaal van mama's Vitoria en Efua en hun pasgeboren kindjes met je.


MAMA SIERADEN ALS SPECIAAL CADEAU

"Een Taj MoM-sieraad is een bekroning van de eeuwige liefde tussen moeder en kind, voor altijd. Een cadeau dat haar glans nooit zal verliezen."

Een mama sieraad is een liefdevol en bijzonder cadeau, voor jezelf óf een mama(to-be) in jouw omgeving. Als je niet zeker weet welke mama ketting je moet kiezen – of als je een moeder zelf wil laten kiezen – dan is dat geen enkel probleem. We hebben namelijk ook een prachtige Taj giftcard die als cadeau is ingepakt, en werkelijk een feestje is om te krijgen of te geven.

PREMIUM KWALITEIT EN ECHT VAKMANSCHAP

Elk mama sieraad is duurzaam en vakkundig gemaakt van 100% ethisch zilver en ethische edelstenen. Ook het 18k premium gold platen van onze mama kettingen wordt volledig ethisch, milieuvriendelijk en ambachtelijk gedaan. Onze sieraden zijn premium verguld met een extra dikke laag 18k goud die met vakmanschap is aangebracht. Dankzij een keramische coating blijft het goud bovendien extra lang mooi.

Onze Indonesische producenten krijgen een eerlijk loon en werken in een veilige werkomgeving en binnen reguliere werkuren. Dankzij verschillende programma’s kunnen zij zich bovendien blijven ontwikkelen en doorgroeien. Lees hier meer over onze eerlijke, sociale en milieuvriendelijke productie.

Een mama ketting met naam, datum, geboortesteen of toch liever een ketting met symbool? Vind en personaliseer jouw eigen moedersieraad of zwangerschapsketting bovenaan deze pagina. 

Mama sieraden voor een betere wereld

Met een mama ketting maak je niet alleen een mama (to be) blij, je zorgt ook op verschillende manieren voor een betere wereld. Naast onze duurzame manier van ethisch produceren, helpen we de lokale bevolking op Bali met behulp van verschillende sociaal-maatschappelijke programma's. Zo wordt er geld ingezameld om jaarlijks een donatie te kunnen doen aan een verzorgingstehuis of weeshuis en worden vrouwen die in de omgeving van het atelier wonen actief betrokken bij allerlei handwerk.

Op die manier vergaren zij meer inkomsten om hun families te onderhouden, waar wij ons én jij met je aankoop je steentje aan bijdraagt. We zijn toch allemaal op de wereld gezet om elkaar te helpen? Hoe bijzonder is het om dat te kunnen doen met het kopen van unieke moeder sieraden, zoals een mama ketting met een geboortesteen of een bijzonder item met edelsteentjes? Er is voor iedere moeder of mama to be wel een Taj-sieraad te verkrijgen, een sieraad waar je veel meer impact mee maakt dan je misschien vooraf had gedacht - voor jezelf en voor een ander.

Mama ketting van goud of zilver

Een mama ketting van zilver draag je altijd in de buurt van je hart, daar waar je de meeste liefde voelt voor je kind(eren). Omdat we het liefst zien dat jij zo'n ketting een leven lang kunt dragen, zijn al onze mama sieraden gemaakt van de hoogste kwaliteit 925 sterling zilver. Dat maakt onze kettingen en andere sieraden helemaal puur, een eigenschap dat goed past bij het moederschap. Ook zijn alle items volledig nikkelvrij én is 100% van ons zilver ethisch gerecycled of gemijnd. Dat is prettig voor jezelf en prettig voor de wereld. Wat ons betreft écht the best of both worlds.

Ga je liever voor een mama ketting van goud, dan kies je voor een gold plated sieraad dat eveneens ethisch en ambachtelijk op Bali is samengesteld. Dit gebeurt met 18k goud, een prachtig materiaal dat met vakmanschap wordt aangebracht. Door de keramische coating en de hoge kwaliteit van het zilver en goud zelf, zul je lang plezier hebben van mama sieraden. Ben je op zoek naar een nóg persoonlijker item? Op verzoek kunnen wij custom made Taj-sieraden, en dus ook mama kettingen, laten maken in massief 18k goud of vermeil. Voor een prijsindicatie en een indicatie van de levertijd kun je contact opnemen via [email protected].