Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Our Favorite Items


Blog


About the brand

Taj Amsterdam maakt stijlvolle en duurzame sieraden voor mannen en vrouwen. Onze sieraden zijn vakkundig en met de hand gemaakt van 100% ethisch gerecycled zilver. Ook het 18k premium gold platen van onze sieraden wordt volledig ethisch en ambachtelijk gedaan. Onze Indonesische producenten krijgen een eerlijk loon en werken in een veilige werkomgeving. Dankzij verschillende programma’s kunnen zij zich blijven ontwikkelen en doorgroeien.

Onze ontwerpen zijn elegant en toch edgy, iconisch en toch makkelijk draagbaar. Maar Taj-sieraden gaan over meer dan duurzaamheid en esthetiek. Wij ontwerpen onze sieraden als inspirerende kunstwerken; als tijdloze herinneringen aan inspirerende en bevrijdende waarden en levensfilosofieën. Daarom draagt ieder Taj-stuk een wereldse naam, betekenisvol detail of symbool. Dat maakt onze sieraden ook een extra mooi cadeau - voor zowel een ander als jezelf.

Lees meer

Inspiration