Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
  • Home
  • Sieraadbehoud

Sieraadbehoud

Onze sieraden zijn handgemaakt en bestaan uit diverse kostbare materialen. Om ervoor te zorgen dat de sieraden lang mooi blijven, willen wij je graag de volgende verzorginstructies meegeven:

GOLD PLATED SIERADEN

Om te voorkomen dat de kleur van gold plated sieraden te snel vervaagt, is het belangrijk dat je onderstaande instructies opvolgt:

  1. Vermijd contact met water. Dit betekent dat je je sieraden afdoet voordat je je handen wast, gaat douchen, zwemmen, de afwas doet en tijdens elke andere activiteit waarbij de kans bestaat dat je sieraden in contact komen met water.
  2. Bewaar je sieraden op een schone en droge plaats zonder direct zonlicht, vocht (zoals een badkamer) of warmte.
  3. Vermijd contact met parfum, oliën, lotions en antibacteriële gels, en zorg ervoor dat je sieraden niet in aanraking komen met chloor en chemicaliën (zoals schoonmaakmiddelen). Probeer ook contact met zweet te vermijden.
  4. Doe je sieraden af voordat je naar bed gaat, sport of handarbeid verricht waarbij de sieraden belast worden of in aanraking komen met wrijving.

STERLING ZILVER

Sterling zilver is een zacht edelmetaal. Dat betekent dat er krasjes en deukjes in je zilveren sieraden kunnen ontstaan door ze te dragen. Om je zilveren sieraden zo mooi mogelijk te houden, raden wij je aan ze af te doen als je bijvoorbeeld in de tuin gaat werken, gaat sporten of iets anders gaat doen waarbij je je sieraden kan belasten. Als je zilveren sieraden een tijdje niet draagt, dan kan het bovendien zo zijn dat de kleur iets donkerder wordt. Poets je sieraden met wat zilverpoets (zoals Silvo) en een droge doek en ze zullen er weer als nieuw uitzien.