Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
  • Home
  • Ruilen & Retourneren

Ruilen & Retourneren

SIERAAD RUILEN

Is de maat van jouw sieraad niet goed of wil je het ruilen tegen een ander sieraad? Stuur jouw sieraad dan gerust terug, dan krijg je van ons een nieuwe maat of een nieuw model! Let op: ruilen kan tot 14 dagen na ontvangst van jouw sieraad, mits het sieraad ongedragen en onbeschadigd is.

Als je een sieraad uit de SALE kiest, kijk dan van tevoren even in onze webshop of de gewenste maat/het gewenste aantal nog wel op voorraad is. 

Zo ga je te werk:
1. Stuur een mailtje naar [email protected] en laat ons weten dat je een sieraad wilt ruilen. Zo weten wij dat er een pakje aankomt. Vermeld in deze mail:
- jouw volledige naam
- jouw ordernummer
- tegen welk sieraad en/of maat je jouw sieraad wilt ruilen

2. Stuur jouw sieraad in de originele verpakking als brievenbuspakje mét Track & Trace terug naar Taj. Doe een briefje in het pakje met jouw volledige naam erop. Anders weten wij niet om welke ruil het gaat!

De kosten voor verzending zijn in Nederland € 3,90 als je het verstuurt via PostNL. Die kosten zijn voor jouw eigen rekening. Let op: een brievenbuspakje met Track & Trace is niet hetzelfde als een aangetekend pakje. 

Stuur je het pakje zónder Track & Trace en verdwijnt het pakje onderweg, dan ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij jou als koper. Dat betekent dat je geen geld terugkrijgt en geen nieuw sieraad toegestuurd krijgt. Zorg er daarom voor dat je de Track & Trace-code goed bewaart

Stuur het brievenbuspakje naar dit adres:
Taj Amsterdam
Bongerd 33
6581 TJ Malden

SIERAAD RETOURNEREN

Je mag een sieraad binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierop zijn gepersonaliseerde producten/maatwerk. Een sieraad kan alleen ongedragen en onbeschadigd in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw eigen rekening.

Zo ga te werk:
1. Print dit retourformulier uit, vul het in en doe deze in het retourpakje bij het sieraad dat je wilt retourneren. 

2. Stuur jouw sieraad in de originele verpakking als brievenbuspakje mét Track & Trace terug naar Taj.

De kosten voor verzending zijn in Nederland € 3,90 als je het verstuurt via PostNL. Die kosten zijn voor jouw eigen rekening. Let op: een brievenbuspakje met Track & Trace is niet hetzelfde als een aangetekend pakje.

Stuur je het pakje zónder Track & Trace en verdwijnt het pakje onderweg, dan ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij jou als koper. Dat betekent dat je geen geld terugkrijgt en geen nieuw sieraad toegestuurd krijgt. Zorg er daarom voor dat je de Track & Trace-code goed bewaart.

Stuur het brievenbuspakje naar dit adres:
Taj Amsterdam
Bongerd 33
6581 TJ Malden

Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarmee je de betaling aan Taj Amsterdam hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen terugbetaald.