Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
  • Home
  • Retourneren & Ruilen

Retourneren & Ruilen


SIERAAD RETOURNEREN

Na ontvangst mag je een sieraad binnen 14 dagen retourneren. Uitzondering hierop zijn gepersonaliseerde producten/maatwerk. Let op: een sieraad kan alleen ongedragen en onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd worden. Ook oorbellen die gepast zijn, mogen in verband met hygiëne niet geretourneerd worden. Als de retour niet aan deze voorwaarden voldoet, kunnen wij hem niet accepteren.

Zo ga je te werk:

Stap 1: Ga naar ons retourportaal om je retour aan te melden. Log in met je bestelnummer en e-mailadres en volg de stappen. Hier kun je tegen een gereduceerd tarief een retourlabel afdrukken of kiezen voor printerloos retourneren met behulp van een QR-code.

Stap 2: Stuur je sieraad/sieraden in de originele verpakking en volg de verzendinstructies in ons retourportaal.

De terugbetaling vindt plaats na ontvangst en inspectie van de geretourneerde artikel(en) in ons magazijn. Houd er rekening mee dat het tot 14 dagen kan duren voordat wij je retour hebben verwerkt. Zodra je retour is verwerkt, ontvang je een e-mail ter bevestiging.

Let op:
- Hoewel wij online retourlabels aanbieden om het retourneren te vergemakkelijken, zijn de kosten voor verzending voor jouw eigen rekening.
- Voor de terugbetaling wordt de betaalmethode gebruikt waarmee de oorspronkelijke aankoop gedaan is.
- Taj is niet verantwoordelijk voor pakketten die in de post verdwijnen.
- Taj heeft het recht sieraden die retour komen te weigeren.

SIERAAD RUILEN

Wil je je sieraad ruilen voor een andere maat of een ander item? Retourneer je order dan zoals hierboven beschreven staat en plaats een nieuwe bestelling in onze webshop.