GOED DOEL: BOMEN PLANTEN

TREE OF LIFE

Omdat wij geloven dat alles mooier is wanneer je het deelt, doneren wij een deel van onze winst aan het Tree of Life initiatief van de Nederlandse stichting Het Kan Wel! Dit initiatief is in het leven geroepen om de bebossing van droge gebieden, waaronder Togo, West-Afrika, te herstellen.

Het herstel van de ontbossing van onze planeet is hard nodig. De kaalslag in de wereld is niet alleen verdrietig, maar onaanvaardbaar en zelfs gevaarlijk. Wereldwijd verdwijnt elke twee seconden een voetbalveld of bos; een bedreiging voor het voortbestaan ​​van mens en dier, de biodiversiteit van onze planeet en een grote bedreiging voor de klimaatverandering. Door Tree of Life te steunen, probeert Taj bij te dragen aan het herstel van bossen wereldwijd.
Samen maken we de wereld een beetje groener en een beetje mooier.

Samen helpen we de wereld zowel bewust als in stijl.

MOMMALUV

Met onze Taj MoM-collectie - bestaande uit gepersonaliseerde sieraden voor mama's - steunen we MommaLuv: een deel van de opbrengst van elk MoM-sieraad wordt gebruikt om een ‘newborn-pakket’ te doneren aan een mama en baby in een ontwikkelingsland. We vertellen je graag meer over deze mooie samenwerking.