Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Onze goede doelen

Omdat wij geloven dat alles beter en mooier is wanneer je het deelt, doneren wij een deel van onze opbrengst aan het Tree of Life-initiatief van stichting Het Kan Wel! Dit initiatief is in het leven geroepen om de bebossing van verschraalde terreinen – waaronder in het West-Afrikaanse Togo – te herstellen.

Waarom wij voor deze stichting en dit initiatief gekozen hebben? Omdat een van de Taj-founders er jarenlang werkzaam voor was. Daardoor hebben wij zelf kunnen zien welke prachtige stappen deze stichting zet en weten wij dat het geld dat Taj investeert écht goed – en dit geval in de aarde! – terechtkomt.

Het herstellen van de ontbossing van onze planeet is bovendien heel erg hard nodig. De kaalslag in de wereld is namelijk niet alleen bedroevend, maar onacceptabel en zelfs gevaarlijk. Wereldwijd verdwijnt er iedere twee seconden een voetbalveld aan bos; een bedreiging voor de overlevingskans van mensen en dieren, de biodiversiteit van onze planeet en een groot gevaar voor klimaatverandering.

Door Tree of Life te supporten, proberen wij met Taj bij te dragen aan het herstel van onze bossen. De bossen die er eerder waren dan wij, de mensen, en die er nog lang zullen zijn nadat wij weer verdwenen zijn. Samen maken we de wereld weer een stukje groener. Én mooier. We’re helping the world in style! ;-)