• Home
  • No.4 Zilveren Zwangerschapsketting, The Ball

No.4 Zilveren Zwangerschapsketting, The Ball

Van 129,- tot 219,-

Stijlvolle en tijdloze variant op de traditionele Mexicaans zwangerschaps-bola. In plaats van een belletje draagt deze hanger een ongeslepen rozenkwarts. Je kunt de hanger zelf openen en er iets anders in plaatsen, zoals een haarlokje of briefje. Lees meer

Bezorging: Deze ketting wordt speciaal voor jou gemaakt en gepersonaliseerd in ons Indonesische atelier. De levertijd bedraagt daardoor 6 tot 8 weken.

Op voorraad

  • 925 sterling zilver
  • Vaak besteld als cadeau voor en door (aanstaande) moeders
  • Gepersonaliseerd, handgemaakt & eerlijk
  • Met deze ketting help je een moeder en kind in een ontwikkelingsland
  • Voeg gratis een kaart toe met je persoonlijke bericht aan de ontvanger (laatste stap in checkout)
  • Gratis verzending & cadeauverpakking: NL vanaf 100,- // BE & DE vanaf 150,- // wereldwijd vanaf 250,-

Stijlvolle en tijdloze variant op de traditionele Mexicaanse zwangerschaps-bola. In plaats van een belletje zit in deze bal een ongeslepen rozenkwarts. Rozenkwarts heeft een zachte, liefdevolle energie en versterkt de unieke band tussen moeder en kindje. De gedetailleerde, met de hand gekerfde bal kan gemakkelijk geopend worden, zodat je er zelf iets anders in kunt bewaren wanneer de tijd rijp is. Bijvoorbeeld een haarlokje, briefje of ander steentje. Doordat de bal een elegant en subtiel formaat heeft, staat deze ketting zowel mooi op en vlak boven de buik, als hoger op de hals. Op deze manier kan de ketting op verschillende hoogtes en manieren gedragen worden, zowel tijdens als na de zwangerschap – voor altijd.

Deze ketting is handgemaakt met vakmanschap en liefde. Fair trade en met respect voor het milieu. 


AFMETINGEN:
Diameter buitenkant: 17 mm | Diameter binnenkant: 15 mm 

EXTRA BIJZONDER: 
Een deel van de opbrengst van deze ketting gaat naar een MommaLuv-pakket. Dit newborn-pakket zit vol spulletjes waarmee je een moeder en baby in een ontwikkelingsland een veilige en betere kans geeft. Enkele weken na aankoop van deze ketting ontvang je een foto en het verhaal van de moeder en baby die dit pakket mede dankzij jouw unieke ketting hebben gekregen. Lees meer over Taj MoM en onze speciale samenwerking met Stichting MommaLuv. 

LET OP:
Dit sieraad is gepersonaliseerd en op maat gemaakt. Het kan daarom niet geruild of geretourneerd worden. 

Laden...
Laden...
Laden...

Misschien is dit ook iets voor jou

Recentelijk bekeken