Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Retourneren

RETOURNEREN ONLINE ORDER? APPELTJE-EITJE!

Je mag jouw Taj-sieraad binnen 30 dagen zonder opgaaf van redenen retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierop zijn gepersonaliseerde producten/maatwerk. Een sieraad kan alleen ongedragen en onbeschadigd in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw eigen rekening.

ZO GA JE TE WERK
1. E-mail jouw orderbevestiging (aankoopbewijs) naar [email protected] en laat ons even weten dat je een sieraad wilt retourneren. Zo weten wij dat jouw pakje eraan komt. OF print jouw orderbevestiging (aankoopbewijs) en dit retourformulier (download door erop te klikken)uit en doe deze in het retourpakje bij het sieraad dat je wilt retourneren. 

2. Stuur jouw sieraad in de originele verpakking als brievenbuspakje mét Track & Trace terug naar Taj. Doe een briefje in het pakje met jouw naam erop. De kosten voor verzending zijn in Nederland € 3,90 als je het verstuurt via PostNL. Die kosten zijn voor jouw eigen rekening. Let op: een brievenbuspakje met Track & Trace is niet hetzelfde als een aangetekend pakje.

Let op: stuur je het pakje níet met Track & Trace en verdwijnt het pakje onderweg, dan ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij jou als koper. Dat betekent dat je geen geld terugkrijgt en geen nieuw sieraad toegestuurd krijgt. Zorg er daarom voor dat je de Track & Trace-code goed bewaart.

Stuur het brievenbuspakje naar dit adres:
Taj Amsterdam
Bongerd 33
6581 TJ Malden

Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarmee je de betaling aan TAJ Trouw Aan Jezelf hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen terugbetaald.