Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
  • Home
  • No.6 Zilveren Mama Collier Met Geboortesteentjes, The Collier

No.6 Zilveren Mama Collier Met Geboortesteentjes, The Collier

Van 289,- tot 329,-

Dit vintage collier is classy en zeer personaliseerbaar. Twee parelsnoeren zijn met elkaar verbonden door vier kralen die je zelf vorm kunt geven. Voor iedere kraal kun je kiezen uit een geboortesteentje óf symbool. Er zijn vier symbolen om uit te kiezen. Lees meer

Bezorging: Deze ketting wordt speciaal voor jou gemaakt en gepersonaliseerd in ons Indonesische atelier. De levertijd bedraagt daardoor 4 tot 8 weken.

Op voorraad

  • 925 sterling zilver
  • Vaak besteld als cadeau voor en door (aanstaande) moeders
  • Gepersonaliseerd, handgemaakt & eerlijk
  • Met deze ketting help je een moeder en kind in een ontwikkelingsland
  • Voeg gratis een kaart toe met je persoonlijke bericht aan de ontvanger (laatste stap in checkout)
  • Gratis verzending & cadeauverpakking: NL vanaf 100,- // BE & DE vanaf 150,- // wereldwijd vanaf 250,-

Dit vintage collier is classy, luxueus en hoogst personaliseerbaar. Twee subtiele parelsnoeren zijn met elkaar verbonden door vier kralen die je zelf vorm kunt geven. Voor iedere kraal kun je kiezen uit een geboortesteentje óf een symbool. Zo kun je bijvoorbeeld voor een collier kiezen met twee geboortesteentjes en twee symbolen. Of een collier met vier geboortesteentjes. De keuze is geheel aan jou. Er zijn vier symbolen om uit te kiezen (zie hiervoor ook de foto's):

1. Lotusbloem – de lotusbloem wordt ook wel ‘de baarmoeder van de wereld’ genoemd, waaruit alles wordt geboren. De bloem staat voor de cyclus van het leven, bescherming, geluk en het realiseren van je innerlijke potentie. Als vrouw, als moeder, als partner, als mens.
2. Lakshmi yantra – een yantra is een symbolische weergave van een hindoeïstische god(in). De yantra van de godin Lakshmi staat voor geluk, voorspoed, gezondheid, vruchtbaarheid en liefde.
3. Hart – het hart symboliseert de puurheid en intensiteit van moederliefde. Prachtig en warm.
4. Ohm – het heiligste symbool uit het hindoeïsme, dat staat voor de eenheid en essentie van de hele schepping.

Vind de juiste geboortesteentjes (zie hiervoor ook de foto's):
januari – rode granaat; februari – amethist; maart – aquamarijn; april – witte bergkristal/witte kwarts; mei – smaragd; juni – maansteen; juli – carneool; augustus – peridot; september – blauwe saffier; oktober – roze toermalijn/roze jaspis; november – gele citrien/gele topaas; december – blauwe topaas.

Deze ketting is handgemaakt met vakmanschap en liefde. Fair trade en met respect voor het milieu. 

AFMETINGEN:
Totale lengte van het collier: 42 cm | Diameter van één parel: 3,5 mm 

EXTRA BIJZONDER: 
Een deel van de opbrengst van deze ketting gaat naar een MommaLuv-pakket. Dit newborn-pakket zit vol spulletjes waarmee je een moeder en baby in een ontwikkelingsland een veilige en betere kans geeft. Enkele weken na aankoop van deze ketting ontvang je een foto en het verhaal van de moeder en baby die dit pakket mede dankzij jouw unieke ketting hebben gekregen. Lees meer over de mama sieraden van Taj MoM en onze speciale samenwerking met Stichting MommaLuv. 

LET OP:
Dit sieraad is gepersonaliseerd en op maat gemaakt. Het kan daarom niet geruild of geretourneerd worden. 

 

Laden...
Laden...
Laden...