Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
  • Home
  • No.7 Zilveren Gepersonaliseerde Zwangerschapsketting, The Goddess

No.7 Zilveren Gepersonaliseerde Zwangerschapsketting, The Goddess

Van 89,- tot 159,-

In de achterzijde van de hanger kunnen meerdere letters, een naam of een geboortedatum gegraveerd worden. Dankzij een tijdloos design kan deze ketting zowel tijdens als na de zwangerschap gedragen worden. Lees meer

Bezorging: Deze ketting wordt speciaal voor jou gemaakt en gepersonaliseerd in ons Indonesische atelier. De levertijd bedraagt daardoor 4 tot 8 weken.

Op voorraad

  • 925 sterling zilver
  • Vaak besteld als cadeau voor en door (aanstaande) moeders
  • Gepersonaliseerd, handgemaakt & eerlijk
  • Met deze ketting help je een moeder en kind in een ontwikkelingsland
  • Voeg gratis een kaart toe met je persoonlijke bericht aan de ontvanger (laatste stap in checkout)
  • Gratis verzending & cadeauverpakking: NL vanaf 100,- // BE & DE vanaf 150,- // wereldwijd vanaf 250,-

Een gedetailleerd en verfijnd amulet met een speciale betekenis. The Goddess hanger draagt een met de hand uitgesneden tekening van de Romeinse godin Diana. Van oudsher is Diana de beschermheilige van zwangere vrouwen; ze waakt over vrouwen terwijl zij een kindje in hun buik dragen en geeft bescherming tijdens de bevalling en zelfs nog daarna. De godin staat tevens dicht bij de natuur, en wordt in deze hanger dan ook omlijst door een volle maan en wilde bladeren. In de achterzijde van de hanger kunnen meerdere letters, een naam of een geboortedatum gegraveerd worden. Dankzij een tijdloos design kan deze ketting zowel tijdens als na de zwangerschap gedragen worden, als symbool voor moederliefde en als herinnering aan een van de meest bijzondere en onvergetelijke tijden in een vrouwenleven. 

Deze ketting is handgemaakt met vakmanschap en liefde. Fair trade en met respect voor het milieu. 

LENGTE:
Kies uit 3 kettingen (zie foto's): Canisa 45cm, Adara 45cm, en Alena 55cm.

AFMETINGEN: 
Afmetingen hanger zonder lusje: 19 mm x 13 mm | Lengte hanger inclusief lusje: 25 mm

EXTRA BIJZONDER: 
Een deel van de opbrengst van deze ketting gaat naar een MommaLuv-pakket. Dit newborn-pakket zit vol spulletjes waarmee je een moeder en baby in een ontwikkelingsland een veilige en betere kans geeft. Enkele weken na aankoop van deze ketting ontvang je een foto en het verhaal van de moeder en baby die dit pakket mede dankzij jouw unieke ketting hebben gekregen. Lees meer over Taj MoM en onze speciale samenwerking met Stichting MommaLuv. 

LET OP:
Dit sieraad is gepersonaliseerd en op maat gemaakt. Het kan daarom niet geruild of geretourneerd worden. 

 

Laden...
Laden...
Laden...