Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
  • Home
  • No.5 Zilveren Gepersonaliseerde Mama Mala, The Mala

No.5 Zilveren Gepersonaliseerde Mama Mala, The Mala

209

In de verfijnde hanger is Lakshmi gekerfd, de hindoeïstische godin van geluk, gezondheid en liefde. In de achterzijde van de hanger kunnen meerdere letters, een naam of een geboortedatum gegraveerd worden. Zo draag je je kind(eren) altijd bij je. Lees meer

Bezorging: Deze ketting wordt speciaal voor jou gemaakt en gepersonaliseerd in ons Indonesische atelier. De levertijd bedraagt daardoor 2 tot 6 weken.

Op voorraad

  • 925 sterling zilver
  • Vaak besteld als cadeau voor en door (aanstaande) moeders
  • Gepersonaliseerd, handgemaakt & eerlijk
  • Met deze ketting help je een moeder en kind in een ontwikkelingsland
  • Voeg gratis een kaart toe met je persoonlijke bericht aan de ontvanger (laatste stap in checkout)
  • Gratis verzending & cadeauverpakking: NL vanaf 100,- // BE & DE vanaf 150,- // wereldwijd vanaf 250,-

Deze subtiele mala, ofwel Tibetaanse gebedsketting, bestaat uit 108 kralen van druzy kwarts en maansteen. Druzy kwarts is de kristalvorming op een kwarts, en staat voor intuïtie en onvoorwaardelijke liefde. Maansteen staat voor vruchtbaarheid en vrouwelijke wijsheid. Onderaan de mala hangt de 109e kraal, de zogenoemde moederkraal, die het begin en einde van de mama ketting aangeeft. In de verfijnde hanger is Lakshmi gekerfd, de hindoeïstische godin van geluk, voorspoed, gezondheid en liefde. In de achterzijde van de hanger kunnen meerdere letters, een naam of een geboortedatum gegraveerd worden. Zo draag je je kind(eren) altijd om je hals, dicht bij je hart. 

Deze ketting is handgemaakt met vakmanschap en liefde. Fair trade en met respect voor het milieu. 

AFMETINGEN:
Lengte mala zonder hanger: 70 cm | Afmetingen hanger: 28 mm x 14 mm | Lengte hanger plus extra kralen: 4,3 cm. 

EXTRA BIJZONDER:
Een deel van de opbrengst van deze ketting gaat naar een MommaLuv-pakket. Dit newborn-pakket zit vol spulletjes waarmee je een moeder en baby in een ontwikkelingsland een veilige en betere kans geeft. Enkele weken na aankoop van deze ketting ontvang je een foto en het verhaal van de moeder en baby die dit pakket mede dankzij jouw unieke ketting hebben gekregen. Lees meer over Taj MoM en onze speciale samenwerking met Stichting MommaLuv. 

LET OP:
Dit sieraad is gepersonaliseerd en op maat gemaakt. Het kan daarom niet geruild of geretourneerd worden. 

 

Laden...
Laden...
Laden...