Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Eco-friendly sieraden

WAT MAAKT ONZE SIERADEN ECO-FRIENDLY?

Taj-sieraden zijn met de hand gemaakt op Bali van 100% ethical gerecycled zilver. Ook het gold platen van onze sieraden wordt volledig ethisch en ambachtelijk op Bali gedaan. Onze sieraden zijn bovendien bewerkt zónder schadelijke stoffen die in de aarde lekken. Het productieproces is dusdanig geoptimaliseerd dat er zo min mogelijk chemisch afvalmateriaal ontstaat. Het weinige chemische afval dat niet te vermijden is, wordt deskundig en door een erkend bedrijf geneutraliseerd.

In de werkplaats wordt ook continu geëxperimenteerd met nieuwe, duurzame technieken en technologie. Het idee daarachter is dat er altijd ruimte is voor verbetering en meer verduurzaming en vergroening. Niet alleen worden de werkcondities verbeterd waar kan, ook wordt er voortdurend gezocht naar nieuwe mogelijkheden om het lokale milieu nóg beter te beschermen.


PEOPLE & PLANET & PEACE

Wij houden van de natuur, mensen en harmonie. Zelf refereren we hieraan als onze 3 P’s: People & Planet & Peace. Door onze liefde voor deze P’s proberen wij ook onze ecologische voetafdruk continu te minimaliseren. Niet alleen door zoveel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken en onze sieraden plastic-vrij te verzenden, maar door – waar mogelijk – zo veel mogelijk andere milieubewuste keuzes te maken.