ZELFGEROOSTERDE NOTEN MET ROZEMARIJN, KNOFLOOK & ZEEZOUT - Taj Amsterdam

ZELFGEROOSTERDE NOTEN MET ROZEMARIJN, KNOFLOOK & ZEEZOUT

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Recipes
  • 0
ZELFGEROOSTERDE NOTEN MET ROZEMARIJN, KNOFLOOK & ZEEZOUT

Razendsnel en ongelooflijk lekker: hierna haal je nooit meer gebrande of geroosterde noten. No ma’am. Want als je dit eenmaal geproefd hebt, rooster jij je noten zelf. Leuk om mee te nemen als je ergens gaat eten, lekker om zelf mee op de bank te ploffen (en nog best wel gezond ook).

DIT HEB JE NODIG:
150 gram rauwe noten, eventueel voorgeweekt (ik gebruik altijd cashews en/of amandelen) | 2 knoflooktenen | 2 takjes verse rozemarijn | 1 theelepel gedroogde rozemarijn | 1 eetlepel olijfolie | zeezout naar smaak.

DIT IS WAT JE DOET:
1. Meng de olijfolie met de rozemarijnblaadjes, de gedroogde rozemarijn, de uitgeperste knoflook en het zeezout. Voeg de noten toe en roer goed, zodat alle noten bedekt zijn.

2. Verdeel de noten op een bakplaat met bakpapier en rooster in de oven op 180 graden. 10 minuutjes aan beide kanten – of tot de noten goudkleurig zijn.

3. Even af laten koelen en serveren met wat extra zeezout.


Null 

ZIE OOK:

Lekker als snack of voorgerecht: gezonde curry samosas uit de oven. >


Goddelijke frieten van aubergine? It can be done: 5x supergezonde (vegan) junkfood! >

9 recepten voor een vegan & healthy bbq. >

Volg ons op Instagram!
Null

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden