YOGA MONDAY: THE NAUGHTY CORNER - Taj Amsterdam

YOGA MONDAY: THE NAUGHTY CORNER

YOGA MONDAY: THE NAUGHTY CORNER

Hopelijk is het even geleden dat je in de ‘naughty corner’ hebt gestaan. Wij zetten je er fijn weer in….Op de kop!

Op de kop en met je gezicht naar de muur. Deze pose is behoorlijk zwaar om aan te nemen, maar je traint zo veel spieren tegelijkertijd dat de naughty corner een pleasure wordt. Achteraf dan, als je tevreden je pijnlijke billen op de bank plant en je uitgeputte benen lui over elkaar slaat.

Dit is wat aan die blijheid vooraf gaat: je gaat met je rug naar de muur staan en zet je handen op de grond, ongeveer op 1 meter afstand van de muur. Dan zet je je voeten tegen de muur aan en begint omhoog te lopen, terwijl je met je armen dichter naar de muur toe stapt. Zet je hoofd op de grond, verplaats jezelf nog even van je handen naar je ellenbogen en hoera, je staat!

Nog niet té blij worden; dit is alleen nog maar je beginpose. Je doet namelijk exact hetzelfde nog zo’n tien keer, of in ieder geval tot je door je armen heen zakt en spaghetti armpjes hebt. (Als het even niet lukt, denk je aan Dirty Dancing en Patrick Swayze die ‘spaghetti arms, spaghetti arms!’ blijft roepen, that will do the trick.)


LEES OOK:

Headstand variatie. >Reacties

  1. Ans Ans

    Dat ga ik proberen!
    Hoop dat ik het overleef. Met behulp van een vriendin kan het misschien lukken.
    Jullie ook succes!

Laat een reactie achter
* Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »