YOGA MONDAY: DOE DE MOWGLI - Taj Amsterdam

YOGA MONDAY: DOE DE MOWGLI

YOGA MONDAY: DOE DE MOWGLI

Yay, Taj’ Cho’s hubby joins our Yoga Monday! En de lieverd wordt meteen in de Mowgli-stand gezet, jazeker. Kusje erop en gaan met die banaan.

Mijn vriend is een yogapupil met veel ambitie, maar weinig ervaring. Op Bali hebben we weleens eerder samen yogalessen gevolgd, waarna we vastbesloten waren het voor eeuwig vol te houden. Óók tijdens onze drukke leventjes in hartje Amsterdam - zonder zon, zonder uitzicht op de rijstvelden, zonder relaxte eilandsfeer en desnoods op de keukenvloer. Zoals die dingen gaan, hebben mijn vriend en ik daarna nooit meer samen een yogamat aangeraakt. Tot deze pose, die ‘samen yoga-en’ naar een heel nieuw level brengt.

Na Shard een aantal keer ondersteboven boven haar vriend te hebben zien zweven (en te hebben gezien met hóe veel lachen en geknuffel dat gepaard gaat), kreeg ik Rick eindelijk zo ver het acroyogapad ook maar eens te gaan bewandelen. Met mij. Vandaag. De pose die ik heb gekozen is doable voor hem, maar stiekem best lastig voor mij: ideaal voor alle koppels waarbij de man net wat minder ervaring heeft dan de vrouw. Na heel veel gedoe en gehannes, de inderdaad onvermijdelijke lachbuien en misplaatste kusjes (probeer een kus maar eens goed te positioneren als je op de kop hangt), wisten we de pose eindelijk te masteren. Het resultaat (yay!) zie je hierboven.

Of we het vaker gaan doen? Als het aan mij ligt absoluut. En Rick is denk ik – zodra hij weer kan lopen – ook bereid het nog een tweede kans te geven. Het samen bezig zijn en daarna over een kop thee nog eens goed lachen, zijn truly inspiring.

xox 
Cho


LEES OOK:

En zó ging Taj’ Shardey’s eerste acroyogapoging met háár vriend. >

Sisters acroyoga! Voor deze pose klommen we een fijn boven op elkaar. > 

Yoga met kusjes, dit is toch wel een hele fijne pose…>


Check out our jewelry! Taj Amsterdam | Recycled silver | Dutch design | Handcrafted on Bali | Fair to the People & Fair to the Planet.Null

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden