RUN! DE LEUKSTE RUNS VAN 2016 - Taj Amsterdam

RUN! DE LEUKSTE RUNS VAN 2016

RUN! DE LEUKSTE RUNS VAN 2016

Run runner, run! Rennen is leuk, gezond, maakt je happier. En omdat het ene rennen het andere niet is, hier vijf runs die je niet wilt missen.

Color Run
De grote favoriet. Iedereen kan meedoen (het gaat maar om 5 kilometer, maar wel de ‘happiest 5km on the planet’: je mag ze rennen, huppelen, dansen of wandelen) en het gaat vooral om geluk en fun. Geheel in het wit gekleed wordt iedere deelnemer bij iedere kilometer ondergedompeld in een andere kleur. Voor data en steden, kijk hier.

Mud Masters
Wat stoere mariniers kunnen, kun jij ook. Dat kun je bewijzen tijdens Mud Masters, een ruig hindernissenparcours dat bedacht is door mariniers. Vooral samen gaan met vrienden, klimmen, klauteren, vies worden, lachen en achteraf veelvuldig proosten. Voor meer event info, klik hier

Nike we own the Night
Een horde vrouwen die in de nacht van 16 mei door de straten van Amsterdam rent; daar wil je bij zijn. Kijk voor meer info hier.

Strong Viking Obstacle Run
Niet voor afhakers, deze runs. Iedere Run heeft een eigen thema, van modder tot heuvels, water en zelfs eentje met kleur. Kijk voor details hier.

LadiesRun Rotterdam
Op 14 juni kleurt Rotterdam roze: alleen vrouwen kunnen deze run doen en de meeste vrouwen dragen een roze shirt. De link: Pink Ribbon, die je met deelname kunt steunen. Kies tussen 5, 7.5 en 10 kilometer. Kijk voor meer info hier.


 

Reacties

  1. Melissa Leurs Melissa Leurs

    Leuk overzichtje! Ook nog een leuke tip voor mensen die houden van rennen: De Electric run in Rotterdam in oktober 2015! Bij deze 5 kilometer lange fun run is het parcours prachtig verlicht, zijn de lopers gekleed in neonkleuren en zijn ze onderdeel van een show vol licht en geluid in een elektrisch wonderland: http://www.electricrun.nl/

Laat een reactie achter
* Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden