ROZE (ROSÉ) COMBI CRUSH - Taj Amsterdam

ROZE (ROSÉ) COMBI CRUSH

ROZE (ROSÉ) COMBI CRUSH

Dit was weer zo’n eurekamomentje. We zaten op het terras in Valencia en *pats boem*! Opeens zien wij op exáct hetzelfde moment dat mijn nagellak (die ik zélf tot deze kleur gemengd had, waar ik al de hele dag trots op liep te doen) exáct de kleur is van mijn rosé flesje. Geweldig, formidabel en absoluut een foto waard (dit was duidelijk niet ons eerste roseetje). Zodoende: deze roze rosé combi crush.

Een gelukstreffer, want mijn Taj-ringen van die dag staan er weer mooi op. En dat mogen zijn:
Pearl en Fleur.

Zie voor meer combineerinspiratie ook: Taj (Coco) Combi Crush. Omdat wij een beetje loco in de coco zijn voor Dharma, Sophie en Joy > 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »