BLOG: ONZE TRIPS NAAR NYC, NASHVILLE, MEMPHIS & NEW ORLEANS - Taj Amsterdam

ROADTRIPPIN’

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Taj News
  • 0
ROADTRIPPIN’

De huidige travelstand: tot nu toe zijn we − naast ons thuishonk in Boston − in New York City, Nashville, Memphis en New Orleans geweest. En jeetje, wat was het GAAF.

NYC was vijf dagen lang hete hectiek. In zo’n 35 graden was het werkelijk alles wat we van dit mooie appeltje mee hoopten te kunnen pikken: van de toeterende taxi’s en de waanzin op Times Square tot de pittoreske hoekjes in Greenwich Village, slentermomenten door Central Park en onverwachts goede restaurants op maffe plekken. We sloten zelfs af zoals je af wílt sluiten: met een pondtochtje naar Brooklyn met uitzicht op de skyline van Manhattan en een grote ondergaande zon. Vriendjes erbij, kusjes alom, zwoele zomeravondlucht in je snoet. Jep, NYC was een droom.

Moeilijk te verslaan, maar toch waagden we een weekje later alweer een poging. Met de auto reden we richting Nashville, muziekwalhalla en inspiratiestad van onze collectie Pending Nashville. Daar draaide het maar om één ding: live muziek, live muziek, live muziek. Niet op de toeristische Honky Tonk Highway (die je als toerist wel even moet bezoeken en waar, vooruit, Tootsies Orchid Lounge GEWELDIG is), maar in The Bluebird Cafe, The Listening Room café, The Station Inn en andere barretjes waar het écht om de muziek ging. Tel er nog een concert in de Grand Ole Opry (voor Nashville-de-serie-kijkers: Deacon, Gunnar, Layla en Will zongen hier) en veel yummy fried food bij op en ziezo: Nashville was subliem. Ondanks de regen en kou die we hier overigens 5 van de 6 dagen zomaar cadeau kregen.

Door met een supersonisch bezoekje aan Memphis, waar we niet meer hebben gedaan dan de beste spareribs eten (bij Central BBQ op Central Ave) én natuurlijk Elvis’ Graceland bezoeken. Voldaan tuften we de volgende ochtend naar New Orleans, waar de temperaturen weer heerlijk tropisch waren. Over deze stad kunnen we maar één ding zeggen: ga erheen. Echt, zet deze stad hoog op je travel wishlist. De jazz en blues, de architectuur, de mensen, de cajun kitchen, de moerassen, de alligators: het is GEWELDIG. Oké, we zeggen toch nog één ding: wij zijn met een bootje langs dé boom uit The Princess and the Frog gevaren, als in: de boom waar de boom van mama Odie op geïnspireerd is, die hebben wij gezien! Ja, daar zijn we nog steeds schaamteloos heel enthousiast over.

Inmiddels zijn we weer thuis en hebben we de meeste foto’s uitgezocht. Zie voor een selectie uit onze roadtripfoto’s déze Soothing Sunday. Tijd om Boston beter te ontdekken én natuurlijk keihard aan Taj te werken (wist je dat we steeds meer retailers in Nederland hebben? Yay!).

Blogs blijven volgen; stay tuned :-).


LEES OOK


Shardey's blog 'Boston in 8 woorden'. >


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »