NIEUWE COLLECTIE MET EDELSTENEN: AGAPE - Taj Amsterdam

NIEUWE COLLECTIE MET EDELSTENEN: AGAPE

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Taj News
  • 0
NIEUWE COLLECTIE MET EDELSTENEN: AGAPE

We hebben hard gewerkt en lang gewacht. We hebben getekend, gegumd, opnieuw getekend en gekleurd. We zijn heel Bali rondgereden op zoek naar de beste stenen en hebben uren, dagen, weken in het Taj-atelier op Bali doorgebracht. En nu is het eindelijk zover: onze nieuwe collectie – limited en voor vrouwen – is vanaf vandaag te bestellen. En wij zijn er blij mee, geïnspireerd door, verliefd op. Hopelijk geldt voor jullie hetzelfde. Dit is Agape.

 

AGAPE: GODDELIJKE, ONZELFZUCHTIGE LIEFDE 

Agape is Grieks voor de hoogste vorm van liefde. Iets wat het beste omschreven kan worden als goddelijke en onzelfzuchtige liefde; het soort liefde waarvan wij hopen dat jij het voor de aarde voelt, de mensen om je heen en – op de eerste plek – natuurlijk ook voor jezelf.

 

Null

Links: One-piece earring Eshe, € 139 | Rechts: One-piece earring Leda, € 129.

 

COLLECTIE: RINGEN & OORBELLEN

De nieuwe collectie bestaat uit drie ringen en drie paar ear studs met mileuvriendelijke edelstenen, één zilveren above-knuckle-ring en drie one-piece earrings. Prijzen variëren tussen € 49 voor een paar ear studs en € 139 voor een massief zilveren one-piece earring.

 

Ieder Agape-sieraad heeft haar eigen naam en go-to quote, stukje proza of poëzie, waarmee ze herinnert aan de godin in iedere vrouw. Alle sieraden zijn bovendien een herinnering aan het kernideaal van Taj: leef trouw aan jezelf, cause nobody can be you better than you

 

Null

Links: Ring Eartha, € 129 | Midden: Ring Ewa, € 129 | Rechts: Ring Uma, € 129.

  

 

GERECYCLED ZILVER & GUILT-FREE EDELSTENEN

Zilver en edelstenen worden gewonnen onder erbarmelijke omstandigheden. Mijnwerkers – waaronder vaak ook kinderen – verrichten zwaar en gevaarlijk werk en de mijnen zijn milieuvervuilend. Omdat wij een sieraad nog veel mooier vinden als het vreedzaam gemaakt is – van grondstof tot smeedwerk – gebruiken wij voor deze collectie niet alleen gerecycled zilver, maar ook man-made synthetische edelstenen: stenen die zelfs door experts nauwelijks te onderscheiden zijn van echte edelstenen. Lees hier meer over Taj-edelstenen.

 

EERLIJKE PRODUCTIE & TRADITIONEEL HANDWERK

Alle Taj-sieraden worden met de hand gemaakt tegen een eerlijk loon en onder veilige werkomstandigheden op Bali. Een deel van onze opbrengst naar goede doelen: een Balinees weeshuis en het Tree of Life-initiatief, een Nederlands project dat de bebossing van West-Afrika herstelt. Lees hier meer over Taj & Charity.

Null

 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk Agape nu in onze shop.

 

Let op: Agape is al te bestellen, maar de sieraden zijn nog in de maak. Als je nu bestelt, ontvang je jouw sieraad over ongeveer 8 weken.

 

Fotografie: Nanda Hagenaars.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Schrijf een reactie
* Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »