MUST-VISIT: MANDALA FESTIVAL - Taj Amsterdam

MUST-VISIT: MANDALA FESTIVAL

  • Geplaatst op
  • 0
MUST-VISIT: MANDALA FESTIVAL

Oneindige bossen, kraakhelder water, grote artiesten, aanstormende talenten, theater, welness, yoga, body-art, liefde, kunst, dromen, lekker eten, goede gesprekken, vertoeven op nieuwe plekjes en dansen tot je voeten het opgeven – dagen en nachtenlang. Lekker rondbanjeren als een kind in de Efteling, verwonderend en met het gevoel dat álles kan gebeuren. Voel je vrij, ontdek, speel, laat los, geniet en heb lief. Wij hebben er een nieuwe festival-crush bij: Mandala Festival. 

Drie dagen lang is vakantiepark De Bergen omgetoverd tot een droombos. Zet je tent neer waar jij dat maar wil, trek erop uit en ontdek nieuwe artiesten, ontmoet nieuwe mensen en voel je vrijer dan vrij. Er is een Bayou-gedeelte (denk: oude trucks, gitaren, caravans, hooibalen, barbecues, barbershops en singer-songwriters), je kunt lekker cocktails nippen op het strand waar je je even op hippie Woodstock waant, er zijn kampvuren, er zijn jamsessies, er zijn workshops, er is good food.

Enfin, we kunnen hier wel proberen alles samen te vatten, maar één blik op Mandala’s website zegt eigenlijk alles. Zie hier bijvoorbeeld wat er zoal te doen is.

Yep, wij gaan. Niet om te werken, maar gewoon zelf, om te genieten. Misschien zien we jullie daar ;-)

3-6 juni, Vakantiepark De Bergen, Wanroij.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »