MEET KUYICHI: ORGANIC DENIM - Taj Amsterdam

MEET KUYICHI: ORGANIC DENIM

  • Geplaatst op
  • 0
MEET KUYICHI: ORGANIC DENIM

Tijdens de fotoshoot voor onze nieuwe collectie, The Heritage Collection, mochten wij gebruik maken van de denim kledingstukken van Kuyichi. Op slag verliefd namen we ons voor nooit meer denim van een ander merk te kopen. Want wauw, wat zijn déze kleren van een mooie kwaliteit. En better yet: alles is nog organic & fair wear ook.

WAAROM ORGANIC DENIM?
Biologisch katoen groeit zónder chemische mest, pesticiden en insecticiden: dingen die enorm vervuilend zijn voor onze planeet en bovendien schadelijk zijn voor katoenwerkers. (Ter info: voor één niet-biologische spijkerbroek is 300 gram pesticiden nodig, wat ongeveer zoveel is als een pak rijst). Daarnaast is biologisch katoen niet genetisch gemodificeerd. Dat is fijn voor de makers – die geen dure GM-zaadjes hoeven te kopen – maar óók voor ons. Wist je dat je huid 60% op neemt van alles waar het mee in aanraking komt? Met biologisch denim omhul je je lijf in pure, goede spullen. Wel zo fijn.

COLLECTIE
Kuyichi heeft naast jeans ook knitwear, jurken, T-shirts en truien. Wij zijn eigenlijk tuk op alles, maar het denim blijft toch wel onze grote favoriet. Stevig doch comfortabel en hoogwaardig: precies zoals je je denim wilt. Nu denk je misschien inmiddels dat dit merk wel onbetaalbaar moet zijn, maar ook de prijs is meer dan fair: voor een Kuyichi jeans betaal je gemiddeld 100 tot 120 euro.
Hier kun je een kijkje nemen in de shop. Maar wil je het zien en vooral ook voelen (en dat raden wij echt aan), ga dan eens langs in een winkel. Je vindt Kuyichi bijvoorbeeld bij, ook een van onze eigen mooie retailers, Nukuhiva.

Null

ZIE OOK:

Zegelringen, ear cuffs én nose cuffs, alles van gerecycled zilver en goud. Onze nieuwe collectie is nu online! >

#plasticnotsofantastic: 12 ideeën voor een eenvoudig plasticdieet. >

3x onze favoriete producten in de keuken. >

Volg ons op Instagram!
Null

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »