HAPPY BIRTHDAY TO US! - Taj Amsterdam

HAPPY BIRTHDAY TO US!

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Taj News
  • 2
HAPPY BIRTHDAY TO US!

Hieperdepiep, vandaag is het Taj Blogazine precies een jaar online! Om dat te vieren – en omdat terugblikken gewoon heel leuk is – vandaag een selectie uit onze leukste, grappigste, mooiste en populairste blogs. Enjoy!

1. VIVE LA LIBERTÉ


IJskoud water, bh aan een boomtak (voor het dramatische effect), gympies op de oever, blauwe tenen en GO; Taj begon letterlijk met een sprong in het diepe. Lees verder.

2. DAM(N) GOOD YOGA


Van een ‘pigeon pose’ midden op de Amsterdamse Dam tot een ‘summer cleanse’ op een Balinees hemels strand (zie nummertje 6!). Onze Yoga Mondays blijven een favoriet. Lees verder. 

3. HELLOOO BALANCE


In de bergen van Bali roepen de kokosnotenman, de wasvrouw en zo ongeveer alle willekeurige voorbijgangers vrolijk ‘hellooo!’ om je dan recht voor zijn raap te vragen waar je staat. Hoe belangrijk is het continue bewustzijn van ons pad voor ons gevoel van balans? Lees verder.

4. HOE HOUD JE HET LEUK?

Als je net samen bent, is je relatie het leukst (niet het veiligst, niet het meest energiegevend (sterker: je slaapt nog amper), maar het leukst). Een paar tips om het zo te houden - waaronder een paar ongecensureerde adviezen van onze mannen. Lees verder.

5. SUMMER CLEANSE
Yoga op een idyllisch en verlaten Balinees strand; veel beter wordt het niet. Zo bereid je je lichaam voor op de lente en de zomer. Lees verder.

6. OP JE TENEN
Je bent bang om de harmonie te verstoren, hebt geen energie voor confrontatie, bent er simpelweg aan gewend of bent bang dat je lief je misschien verlaat als jij niet constant opgewekt en perky bent; er zijn tal van redenen waarom je op je tenen kunt lopen. Zijn jouw tenen inmiddels doodmoe, op het puntje van blauw? Lees verder.

7. YOU ARE FLAWSOME!
Ze weegt al 10 jaar hetzelfde perfecte gewicht, heeft benen als Doutzen kroes, maakt dagelijks haar eigen muesli (!) en zet ’s avonds altijd weer super gezonde en Master Chef-waardige gerechten op tafel. Ze mediteert alsof ze Buddha himself is, past sporten probleemloos in haar drukke dagen en is al-tijd op tijd. We kennen haar allemaal: Superwoman. En het lijstje gaat nog even door. Lees verder.

8. ROCK JE POWER SONG!
Yup, iedereen heeft er een nodig voor spannende momenten en situaties: een eigen ‘power song’ (die plaat waardoor je denkt de hele wereld (nee: het hele universum!) aan te kunnen - en waardoor je dat waarschijnlijk nog kan ook. Dit zijn die van ons. Lees verder.

9. ALL ABOUT THE CLIMB
Zo vaak hebben we een doel voor ogen, een exact mikpunt waar we ons blik niet vanaf halen. Daar is natuurlijk helemaal niets mis mee - ambitie geeft energie - maar het heeft ook een keerzijde. Wie altijd alleen maar loodrecht vooruit kijkt, mist al het moois om zich heen op weg naar de bullseye toe. Lees verder.

10. SHIPWRECKED

Gestrand in je eigen leven, als een mistroostig visje op het droge. Je ligt stil, je zit vast en je hebt eigenlijk geen idee hoe het zo ver heeft kunnen komen. Misschien weet je niet eens meer waar je bent afgedwaald of waar je precies had moeten zijn. Wat is er gebeurd met je dromen? Een blog voor alle visjes op het droge. Lees verder.

11. INSPECTOR BROMVLIEG
Soms moet je alles even door een andere bril bekijken. Met een 360 graden view - op z’n bromvliegs - alle aspecten van je leven en vooral van je eigen zijn eens nader inspecteren. Lees verder.

12. ACHTER MOEDERS ROK

Van het loeren vanachter moeders rokken naar het verbergen achter je emo-kuif, kleding of carrière. True or false: "Give a man a mask and he will tell you the truth." Lees verder.

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden