BOOST JE LOVE LIFE: ZÓ VOEL JE JE VRIJ TIJDENS DE SEKS - Taj Amsterdam

BOOST JE LOVE LIFE: ZÓ VOEL JE JE VRIJ TIJDENS DE SEKS

BOOST JE LOVE LIFE: ZÓ VOEL JE JE VRIJ TIJDENS DE SEKS

Vrije seks, dat klinkt misschien wat flowerpowerig. Maar niet gebloosd: we bedoelen heel keurig het soort waarbij je je compleet vrij op je eigen lief gooit (en dus niet op de buschauffeur en andere willekeurige knakkers). This is how you get your freak on.

We hebben een vetje hier, een cellulitesje daar en mogelijk nog ergens een stoppeltje of twee. Daarbij weten we niet zeker of onze lover ons wel écht mooi vindt en of we onszelf wel sexy genoeg vinden. Het resultaat: we hebben seks met minimaal of geen licht aan en wurmen ons onder de dekens óf onder ons lief. Dat is zonde, want het voelt veel fijner én sexyer als we ons vrijelijk op ons lief durven te storten. Hier 5 tips to get your freak on

1. FOCUS OP JE PLUSPUNTEN 
Wat putjes in je bips? Who cares! Je borsten, ogen, benen zijn prachtig! Denk alleen aan de lichaamsdelen waar je zelfvertrouwen uit put en flaunt them.

2. PAMPER JE LICHAAM VAN TOP TOT TEEN
Zet een muziekje aan, maak je huid zijdezacht, doe een masker op, smeer met fijne bodylotion en wees lief voor je eigen lijf. Hoe meer we voor ons lichaam zorgen, hoe meer we het gevoel hebben het te mogen (en willen!) laten zien.

3. VISUALISEREN HELPT, SO THINK XENA
Zou Xena The Warrior Princess zich laten onderwerpen of onder een dekentje wegkruipen? Visualiseer jezelf als een sterke en vrije vrouw en act like one. Wedden dat hij het zó geweldig vindt dat hij dat eventuele vetribbeltje niet eens meer ziet?

4. OVER WAT HIJ ZIET GESPROKEN... 
Jij mag van alles zien aan je lichaam waar je onzeker van wordt, maar hij voelt zich allang gezegend: hij heeft een naakte vrouw bij zich! Sowieso houdt niet iedere man van hetzelfde soort lichaam. De een wil iets om vast te houden, de ander is dol op kleine rondingen. Belangrijker nog: je lief houdt (als het goed is) het meest van jou – en dús van het lichaam dat bij jou hoort.

5. HIJ IS ÓÓK ONZEKER 
Als je denk dat jij de enige bent die onzekerheden kent, heb je het mis. Hij zal net zo goed onzeker zijn over bepaalde lichaamsdelen − en over zijn skills misschien al helemaal. Dus geef hém complimentjes en stel ook hém op zijn gemak. Dat maakt hem zekerder en blijer en daarmee jou nóg aantrekkelijker. Je zult zien dat dat andersom ook een positief effect heeft. Uiteindelijk kom je in een virtuoze cirkel waarin je elkaar een steeds beter gevoel geeft.


LEES OOK:  


8x woeste seks. Zó krijg de spanning in je seksleven terug. >


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »