DIT MOET JE DOEN VOOR EEN BETER SEKSLEVEN - Taj Amsterdam

DIT MOET JE DOEN VOOR EEN BETER SEKSLEVEN

DIT MOET JE DOEN VOOR EEN BETER SEKSLEVEN

98% van de mannen heeft altijd een orgasme tijdens de seks. 70% van de vrouwen komt daarentegen helemaal niet klaar tijdens seks. Waarom is dat 'normaal'?

Je hoort zelden dat de man in een relatie doorgaans niet klaarkomt en een vrouw wél. Laat staan dat ze dan toch een gemiddeld seksleven hebben, met zo’n één à twee keer seks per week. Even voor alle mannen: dat de meerderheid van de vrouwen zelden tot niet regelmatig klaarkomt, heeft niets te maken met hun liefdesgevoelens, de grootte van de penis of hoe lang de seks duurt. Het heeft puur en alleen te maken met het gebrek aan één essentieel onderdeel van seks: continue clitorale stimulatie. Klinkt eng, is het niet — al is het wel onhandig. Want groot, groter of grootst; de penis komt er never nooit bij de in de buurt. En omdat met handjes prielen nu eenmaal ongemakkelijk is, wordt het hele stimulatieverhaal vaak geskipt.

Wat overblijft is liefdevolle seks en intimiteit zonder orgasme (of seks met een gekunsteld orgasme: 26% van de vrouwen schijnt volgens onderzoek van de Huffington Post altijd (altijd!) een orgasme te faken). Begrijp ons niet verkeerd, dát type seks is ook fijn en belangrijk. Maar het zou niet de norm en dagelijkse realiteit moeten zijn. Want ja: evolutionair gezien is het belangrijker dat de man klaarkomt. Maar zo lang je geen baby’s probeert te krijgen, is dat een verwaarloosbaar feit. Het orgasme van de man zou dan geen voorrang moeten krijgen op het orgasme van de vrouw; om optimaal van seks te kunnen genieten, is een orgasme simpelweg fijn — voor beide partijen. @ de mannen die dit artikel lezen: denk je maar eens in hoe is het om altijd seks te hebben zonder orgasme. Hoe vaak zou je nog zin hebben?

4 STAPPEN NAAR EEN GELIJKWAARDIG SEKSLEVEN

1. EVALUEER JE/JULLIE SEKSLEVEN 
Hoe vaak kom jij klaar? Hoe vaak je lief? Wat kan er op dit gebied eventueel verbeteren? Als jij een van die vrouwen (of mannen) bent die vaak een orgasme faket, probeer dan eerlijk te zijn. Het is niet te laat; je kunt je seksleven nog totaal omgooien en voortaan wél echt aan je trekken komen.

2. DRAAI DE ROLLEN TWEE MAANDEN OM 
Probeer eens twee maanden lang de rollen om te draaien: de man krijgt het klaarkomratio van de vrouw en de vrouw schroeft haar klaarkomratio op naar die van de man. Probeer samen te ontdekken wat de man dan nog van de seks vindt en wat dat met jullie seksleven doet.

3. BEDENK OPTIES
Als jullie besloten hebben dat er wel iets mag veranderen, bedenk dan hoe dat kan. Wat werkt? Wat werkt niet? Moet er gewoon meer tijd in de vrouw geïnvesteerd worden? Kunnen speeltjes helpen? Of nieuwe moves?

4. GEEF EVA EEN KANS
Wij stuitten op een klein, geweldig nieuw sekshulpmiddel voor vrouwen: Eva. Het is een mini-vibrator die zelf op de clitoris blijft zitten en waar de man niets van merkt (behalve dan dat zijn vrouw naast mentaal plezier ook meer fysiek plezier heeft). Ze is in Nederland te bestellen en wij voorspellen een glansrijke toekomst voor het kleine ding. Lees alles over Eva hier.

PS Er zijn natuurlijk ook mannen die niet klaarkomen tijdens de seks en mannen die orgasmes faken. Daar rust nogal snel een taboe op, omdat mannen verwacht worden altijd te (willen) presteren. Begrip voor deze mannen en de relaties die met het omgekeerde probleem kampen. Daarover snel een ander artikel!


LEES OOK:


8 waardevolle relatielessen. > 


Give it up voor vrije seks. Niet gebloosd: we bedoelen heel keurig het soort waarbij je je compleet vrij op je eigen lief gooit (en dus niet op de buschauffeur en andere willekeurige knakkers). > 


Dit is het geheim achter passie in een langetermijnrelatie. > 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden