DE 8 TAJ-PRINCIPES TO CATCH YOUR DREAMS - Taj Amsterdam

DE 8 TAJ-PRINCIPES TO CATCH YOUR DREAMS

DE 8 TAJ-PRINCIPES TO CATCH YOUR DREAMS

Voilá, onze 8 holy Taj-principes voor een leven trouw aan jezelf. Deze principes – gemengd met wat integriteit, een flinke dosis eerlijk zijn naar jezelf en anderen en gezond vertrouwen – maken een fijne levensformule en een handleiding to go and catch your dreams.

1. Sta jezelf niet toe iemand anders te zijn dan wie je werkelijk bent.

2. Het is noodzaak om jezelf iedere dag als herboren te zien, als een schone lei, om zodanig elke dag naar je volste potentie te kunnen leven.

3. Kies niet voor de vriend/vriendin die het meest van jou houdt; kies voor de vriend/vriendin die jou het meest van jezelf doet houden.

4. Spreek en draag uit wie jij écht bent en wat jij écht wilt. Dan pas kun je de mensen en de variabelen om je heen verzamelen die je zullen helpen te komen naar waar je wilt zijn.

5. Vertrouw op je eigen oordeelvermogen en intuïtie en laat niemand anders je vertellen dat wat jij denkt, vindt of voelt niet goed is. Vertrouw er altijd op dat jij jezelf minstens zo goed kent als anderen jou denken te kennen.

6. Verlies jezelf niet in wat je denkt dat er van je verwacht wordt, niet in familie en vrienden, niet in een cultuur of maatschappij en niet in een rol die je moet spelen op bijvoorbeeld je werk of als moeder.

7. Bloei zoals je geplant bent; je bent mooi zo als je bent. Verlang er niet naar iemand anders te zijn maar laat jouw eigen talenten en eigenschappen tot bloei komen. Dan ben je op je sterkst.

8. Wees niet bang om ‘nee’ te zeggen, om het met mensen oneens te zijn of om mensen teleur te stellen. Je aannames zullen vaak onterecht zijn en échte liefde komt pas met respect.

Je kunt pas echt diep en onvoorwaardelijk van iemand anders houden en iemand anders pas echt van jou, als je eerst van jezelf houdt. Moed is de sleutel tot het overwinnen van je angsten en het worden van de persoon die je wilt zijn. Wil je écht jouw dromen verwezenlijken, onthoud dan dat trouw aan jezelf zijn de eerste en grootste stap in de juiste richting is. Jij bent jij, en jij bent niet gemaakt ‘for everyone to like you’. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »