AU REVOIR! - Taj Amsterdam

AU REVOIR!

 • Geplaatst op
 • Geplaatst in Taj News
 • 1
AU REVOIR!

Over een uur stappen wij het vliegtuig in en begint onze grote reis naar Indonesië. Met de rabiësinentingen nog vers in onze armen en een chai tea latte om het te compenseren (want dat is ontzettend nodig als je op het punt staat voor zeven weken naar Indonesië te vertrekken), eerst nog even deze blog typen. Vanuit de vertrekhal en met de voetjes (soort van relaxed) omhoog, want wij zijn er klaar voor!

En dat ging niet zomaar. Bij ondernemen komt héél véél kijken. Met een last minute geboekte ticket hadden we nog maar 2 weken om alle papieren op orde te krijgen. Het gevolg: lichte paniekaanvallen, nachtelijke telefoontjes met het andere continent, heel veel rompslomp en blauwe kringen onder onze ogen. Maar het is gelukt. En nu gaan we dan echt, mét de papieren én met grootse plannen.

Niet alleen gaan we de voorraad Taj ringen aanvullen (over twee maanden zijn alle modellen er weer in alle maten!) maar we gaan ook nog iets anders leuks doen: er komt een nieuwe, limited collectie om te vieren dat de eerste collectie meteen al zo goed ontvangen werd. De ‘Little Lynn Bohème Collection’ bestaat uit vijf verschillende maar bij elkaar passende zilveren ringetjes. Ze zijn half open zodat ze om iedere vinger passen, maar ook op iedere hoogte; ze kunnen dus bijvoorbeeld ook om de bovenkant van je vinger ‘geklemd’ worden. De grafische ontwerpen zijn al af, maar die houden we nog heel even voor onszelf... Zodra de samples klaar zijn, zullen we ze properly aan jullie introduceren.

Wie hard werkt, mag ook best hard spelen. En dat zijn we dan ook van plan. We gaan vulkanen beklimmen, surfen, yogalessen volgen, raften, de rijstvelden in, van watervallen afspringen, Engelse les geven in het weeshuis dat Taj financieel steunt en nog veel meer gave dingen doen. En natuurlijk houden we jullie op de hoogte via Instagram en onze blog.

Boarding time!

Reacties

 1. Lisa Lisa

  Wat knap en gedurfd! Petje af e. Heel veel
  Succes!
  Ik bewonder jullie Taj houding,
  Want dat is het wel.

Laat een reactie achter
* Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »