9 DINGEN WAAR VROUWEN OP AFKNAPPEN - Taj Amsterdam

9 DINGEN WAAR VROUWEN OP AFKNAPPEN

9 DINGEN WAAR VROUWEN OP AFKNAPPEN

Houd jullie libido in leven door déze dingen te voorkomen in een relatie – pril of niet.

1. HET GEVOEL ONDERGEWAARDEERD TE ZIJN
Als een vrouw van alles doet voor haar lief – van het grootste deel van het huishouden tot herinneren wanneer hij afspraken heeft en wat híj allemaal niet mag vergeten – en er staat niet genoeg waardering en liefde tegenover, is dat een enorme afknapper. Doe dingen voor elkaar, waardeer elkaar en úit die waardering. Geen assepoester die ’s avonds wulps en energiek in bed stapt.

2. VAN ZAPPEN NAAR KROELEN
Je hoeft niet altijd na de seks meteen weer te beginnen met verleiden (al kan het écht, écht geen kwaad, zie deze TED-talk), maar het helpt als de overgang van dagelijkse bezigheden naar passievolle seks een beetje subtiel is. Van de vaat inruimen naar tv kijken naar tandenpoetsen en make-up afhalen naar woeste seks… zo werkt het leven meestal niet. Eet, praat, masseer, kroel, hoor elkaar, zie elkaar, lach. Dan komt die woeste seks vanzelf.

3. HET ‘MOETJE’
Niets is erger dan het moetje: seks hebben omdat het al te lang geleden is, omdat iedereen zo vaak seks per week heeft, omdat een van de twee op reis gaat en dít de laatste kans is…. Niets is zo niet-sexy als het moetje. En wellicht overbodig: het moetje hóeft nooit. Liever een intieme avond zonder seks dan een moetje met een nare bijsmaak.

4. HET GEVOEL HEBBEN VERVANGBAAR TE ZIJN
Als een vrouw het gevoel heeft dat het meer gaat om seks an sich dan om seks met háár, gaat er iets heel erg mis. Geef een vrouw nooit het gevoel dat je gewoon zin hebt en zij, als het ware, vervangbaar is. Je een gebruikssubject voelen is alles behalve lustopwekkend en kan libido en liefde permanent verwoesten.

5. EEN VIES HUIS OF EEN VIES LIJF
Van een onopgeruimd huis en vieze lakens tot vieze nagels of niet dezelfde dag nog gedoucht hebben: onderzoek wijst uit dat de meeste vrouwen – tenzij ze héél héél veel zin hebben – extreem afknappen op dit soort dingen.

6. ZICH ONAANTREKKELIJK VOELEN
Net als dat vrouwen willen dat een man zijn lijf goed schoonhoudt en verzorgt, hebben de meeste vrouwen geen zin als ze zichzelf niet óók schoon, verzorgd én mooi voelen. Seks initiëren op de momenten waarop je ziet dat een vrouw zich mooi voelt, kan een wereld van verschil maken.

7. EMOTIONELE AFSTAND
Een emotionele band is essentieel voor een gezond seksleven. Blijf praten, blijf elkaar zien, blijf elkaar horen, blijf je in elkaar verdiepen, blijf dingen vragen, blijf elkaar leren kennen, blijf elkaar complementeren.

8. STRESS EN VERMOEIDHEID
Enorme libidokillers. Merk je dat een vrouw gestrest en moe is, verwen haar dan op een andere manier. Kook, doe de boodschappen, haal haar lievelingseten, zet haar lievelingsfilm klaar, luister naar haar (zónder meteen met oplossingen te komen), masseer haar: ofwel, doe iets puur en alleen voor háár, omdat je van haar houdt.

9. EGOÏSME
Egoïsme is een van de grootste afknappers, zowel tussen als buiten de lakens. Om te beginnen tussen de lakens: je hebt niet alleen seks, jullie zijn met zijn tweeën. Wat betreft buiten de lakens… you get it: denk niet op de eerste plaats altijd aan jezelf, toon interesse, wees lief.

LEES OOK:

10 ideeën om spontaan je lief je verrassen. > 

10 redenen waarom onze generatie niet meer zo makkelijk verliefd wordt. >

Waarom je eerst zelf compleet moet zijn voor je in een relatie stapt. >


Volg ons op Instagram!
Null
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »