5X WAAROM BUITEN SPORTEN VEEL LEUKER IS - Taj Amsterdam

5X WAAROM BUITEN SPORTEN VEEL LEUKER IS

5X WAAROM BUITEN SPORTEN VEEL LEUKER IS

Wij zijn er fan van: buiten sporten. De deur uitgaan, op zoek gaan naar een goede spot en je matje op willekeurige plek uitrollen voor een goede yoga- of pilatessessie… Heerlijk! Hier 5x waarom sporten volgens ons veel leuker is om buiten te doen.

1. HET IS GRATIS

En we blijven Nederlanders, dus gratis is altijd goed. Kun je je geld lekker anders besteden aan betere voeding, weekendjes weg of die nieuwe yogalegging.

2. FRISSE NEUS EN WORKOUT IN ÉÉN

Werken, sporten, vriendschappen onderhouden, koken, hobby’s bijhouden, quality timen met geliefden, buitenlucht zien te krijgen… We moeten al zoveel tegenwoordig. Hoe fijn als je een paar van die dingen kunt combineren. Met een buiten-workout heb je vast twee dingen down.

3. MOEITELOZE VITAMINE D-SHOT

Feit: we hebben massaal een vitamine D-tekort. Door buiten te sporten (liefst met blote onderarmen) kun je je tekorten weer wat aanvullen. Sport het liefst vóór 10:00 ’s ochtends of ná 15:00 ’s middags in verband met Uv-straling. Oké, zonnebrand verhindert de aanmaak van vitamine D door je lichaam, maar we raden je toch aan je goed in te smeren.

4. HET VOELT MINDER GEDWONGEN

Buiten sporten voelt veel meer als een break, als ontspanning, als spelen. Je kunt lekker mindful bezig zijn, genieten van de geuren, de geluiden, de wind: héérlijk.

5. HET KAN OVERAL

En daardoor is het lekker veelzijdig. Niet weer dezelfde kleedkamers en sportzaal en niet weer je eigen matje op de keukenvloer, maar lekker iedere keer ergens anders sporten. Op het balkon, in de tuin, in het bos, bij het water of – ja heus – zelfs op de Amsterdamse Dam

LEES OOK:

5 redenen om yoga te doen met je sweetheart. >

Koppelstretchen is een ding. >

Beginnen met acroyoga? Hier een fijne beginnerspose. >

Volg ons op Instagram!
Null 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »