4X YOGA RETREATS - Taj Amsterdam

4X YOGA RETREATS

4X YOGA RETREATS

Oh, kreun! De gedachte alleen al aan de natuur, de rust, de mindfulness, het bewust met je lichaam bezig zijn, je geest voeden, fit worden, nieuwe energie krijgen, mooie mensen leren kennen en weer helemaal dicht bij je Taj-kern komen … Retreats zijn zó fijn. Daarom hier onze favoriete retreats in Europa. 

1. THE JEWEL OF YOGA

Jenny en Igor, twee ongelooflijk getalenteerde yogi’s, hebben na jarenlange training bij verschillende leermeesters (én in verschillende landen) een prachtige methode ontwikkeld waarbij yoga en boeddhisme samen komen. Aan de hand daarvan helpen zij je om je kern en balans terug te vinden. Ze bieden een zestal unieke retreats in het idyllische Algarve in Portugal. Voor meer info, check www.thejewelofyoga.com.

2. ECOYOGA
Dit pareltje in Schotland is een combi van een ecoboerderij en een luxe spa. Met buitenbaden, dagelijkse yogasessies en bio-eten kun je hier helemaal ‘schonen’ en als je puurste zelf weer thuiskomen. Voor meer info, check www.ecoyoga.org.

3. IBIZA YOGA RETREAT 
Ten eerste: het Ibiza Yoga Retreat is beeldschoon en ligt aan zee. Ten tweede: het heeft die luxe feeling die bij Ibiza hoort, gecombineerd met de oude hippie roots van het eiland (the best of both worlds!). Denk: yogasessies met uitzicht op de oceaan, biologisch soulfood en eindeloze mogelijkheden tot meditatie. Voor meer info, check www.ibizayogaretreat.com.

4. YOGA ROCKS

Op de rotsen aan de kust van Kreta ligt het Yoga Rocks resort. Met uitzicht op de oceaan en op een steenworpafstand van verschillende fijne stranden doe je hier je dagelijkse yoga met een killer view. Er worden verschillende retreats aangeboden en door verschillende yogi’s worden lessen gegeven. Voor meer info, check www.yogaholidaysgreece.com. 


LEES OOK:

Why we love yoga. Vijf lessen die je van yoga kunt leren. > 


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden