4X INSPIRATIE OM IN JE GELDZAKEN TE DUIKEN - Taj Amsterdam

4X INSPIRATIE OM IN JE GELDZAKEN TE DUIKEN

4X INSPIRATIE OM IN JE GELDZAKEN TE DUIKEN

Gezond, zelfverzekerd en happy zijn: wie wil dat nou niet? Je denkt hierbij misschien niet direct aan geld, maar dit speelt een belangrijke een rol. Iedereen die wel eens wakker heeft gelegen over geldissues, weet dat maar al te goed. Je financiële schaapjes op het droge hebben draagt bij aan jouw happiness. Daarom is het zeker de moeite waard om je eens te verdiepen in je geldzaken. How 2 Spend It heeft vier inspirerende quotes voor jou verzameld om je op weg te helpen.

FINANCIAL CONFIDENCE LOOKS GOOD ON EVERY WOMAN
Een healthy lifestyle is meer dan alleen gezond eten en regelmatig bewegen. Het is ook bewust met je geld omgaan. Wanneer je jouw geldzaken goed geregeld hebt, wanneer je inzicht hebt in je eigen financiële situatie en je een doordacht plan hebt over jouw financiële toekomst, dan voelt dat goed. Het maakt je sterk en zelfverzekerd en dat straal je uit. Het begint met overzicht krijgen in je eigen financiële situatie en je ‘spending gedrag’. Hulp nodig? Kijk op www.how2spendit.nl voor tips.

DON'T GO BROKE RYING TO LOOK RICH 
Shopaholics en fashionaddicts onder ons kunnen nog wel eens uitschieten met hun creditcards. Natuurlijk, iemand moet de economie draaiende houden. Maar je moet nog wel je boodschappen en andere rekeningen kunnen betalen. Nooit meer shoppen hoeft natuurlijk niet, maar probeer financieel in balans te blijven. Maak een begroting en leg maandelijks een verantwoord ‘spending-bedrag’ apart. En als het op is, is het op.

DONT BE THE GIRL WHO DIDN'T PURSUE HER DREAMS, BECAUSE SHE DIDN'T HAVE THE MONEY 
Laat gebrek aan geld niet in de weg staan en durf ook groot te dromen. Start met het aanmaken van een aantal ‘Dream Buckets’. Dat zijn spaarpotjes waar je geld oppot voor je dromen. Maak eerst een lijstje van je dromen en verdeel ze vervolgens in kleine en grote dromen. Is het jouw droom om naar Zuid-Afrika te gaan? Maak daar dan een spaarpotje voor en spaar maandelijks een vast bedrag voor dit doel. En vergeet ook kleinere dromen niet. Een etentje in dat ene restaurant, of een mooie ring van Taj!

WANT TO FEEL RICH? COUNT THE THINGS YOU HAVE THAT MONEY CAN'T BUY
Klink wat cliché, maar het is wel waar. Geld is een middel. Een verdomd handig middel, dat zeker. Maar de mooiste dingen hebben toch vaak weinig met geld te maken. De zon in je gezicht, vlinders in je buik. Goed om dat ook te beseffen. Er zijn natuurlijk ook leuke dingen die wél geld kosten. En dat is oké. Bewust met je geld omgaan wil niet zeggen dat je nooit meer iets leuks kan doen. Bouw wat zekerheid op, maar wel blijven genieten!

Geldzaken hoeven echt niet altijd saai of ingewikkeld te zijn. Maak het leuk voor jezelf en handle your business. Wedden dat het super voelt?

Deze gastblog hebben wij te danken aan de ladies van How 2 Spend It. Joëlla Opraus en Nathalie van Wingerden zijn de trotse founders van deze online community voor vrouwen die op weg willen naar een gezonde financiële situatie, waarbij je jouw geldzaken op orde hebt en je straalt van zelfverzekerdheid. Kijk op www.how2spendit.nl, lees leuke blogs, stel kosteloos je vragen aan echte experts en nog veel meer.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »