4 DINGEN DIE IEDER KOPPEL ZOU MOETEN DOEN - Taj Amsterdam

4 DINGEN DIE IEDER KOPPEL ZOU MOETEN DOEN

4 DINGEN DIE IEDER KOPPEL ZOU MOETEN DOEN

Al wat langer samen? Niemand kan de spanning en euforie van de allereerste jaren voor altijd in stand houden. Maar we kunnen er wél heel dichtbij in de buurt blijven. Mits we ervoor waken dat we onze partner niet voor lief nemen en ons best blijven doen. Zorg ervoor dat de passie erin blijft, en doe déze vier dingen.

1. VERLAAT JULLIE COMFORTZONE ZO NU EN DAN

Het is heel verleidelijk en makkelijk om samen een comfortzone te vinden en die zone niet te verlaten. Maar zorg ervoor dat je dat júist wel blijft doen. Onderneem nieuwe dingen en blijf altijd op zoek gaan naar activiteiten en omgevingen die jullie beide kunnen verrassen. Denk aan een nieuw soort reisbestemming, sportieve dates, dansles, een workshop, een gezamenlijke hobby of ga eens samen naar een festival als jullie dat nooit doen. 

2. VERRAS ELKAAR (OP ONVERWACHTE MOMENTEN)

Spontaniteit is een van de dingen die het snelst verdwijnen in een langdurige relatie. Uiteindelijk ken je elkaars kunstjes wel, weet je niet meer wat voor een cadeautjes je moet kopen voor elkaars verjaardag of blijf je je lief verrassen met dezelfde bloemen of dezelfde lekkernijen; makkelijk, vertrouwd en succes gegarandeerd. Maar wil je de spark niet kwijtraken, zorg er dan voor dat er spontaniteit in jullie relatie blijft. Niet alles hoeft altijd nieuw te zijn, maar voorkom dat er nóóit iets spontaans gebeurt. Wacht niet tot die verjaardag, anniversary of kerstboom: verras elkaar op een onverwachte manier met kleine, lieve dingen en op onverwachte momenten. Hier zijn vast 10 ideeën om je op weg te helpen.

3. BLIJF ELKAAR ZIEN

Als het goed is veranderen en groeien jullie allebei. Blijf elkaar daarom ook niet zien als de personen die jullie waren toen jullie elkaar leerden kennen, maar groei met elkaar mee. Blijf praten en blijf elkaar leren kennen. Herinner jezelf er tegelijkertijd aan waarom je op deze persoon verliefd werd; blijf díe eigenschappen óók zien. Kijk foto’s, haal herinneringen op, koester dat wat was en brei het samen met jullie nieuwe persoonlijkheden en huidige levens tot een diep, sterk en liefdevol geheel.

4. FLIRT, ALTIJD EN OVERAL EN JUIST OOK ALS ER ANDEREN BIJ ZIJN 

Geef elkaar complimenten, zeg lieve dingen, pest elkaar, verleid elkaar. Thuis op de bank, tijdens een date, op vakantie: waar jullie ook maar zijn. Zijn jullie een dag iets leuks doen met vrienden erbij? Flirt dan vooral door. Je trekt vaak al snel naar de vrienden en bekenden toe die erbij zijn – die zie en spreek je immers minder vaak. Maar juist díe momenten zijn zo belangrijk om aan te grijpen en je weer als een priller, verliefd koppel te voelen. Blijf flirten en blijf elkaar speels aanraken – altijd en óók als jullie met anderen op stap zijn. Een kneepje in haar zij, een streel langs zijn nek, een zuchtje in zijn oor; het zijn de kleine dingen die het zo fijn houden.

LEES OOK:

6 ochtendrituelen voor een gelukkigere relatie. >

9 dingen waar vrouwen op afknappen. >

Waarom je eerst zelf compleet moet zijn voor je in een relatie stapt. >

Volg ons op Instagram!
Null

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »