3X DE ALLERMOOISTE YOGA RETREATS - Taj Amsterdam

3X DE ALLERMOOISTE YOGA RETREATS

3X DE ALLERMOOISTE YOGA RETREATS

Wil je een bijzondere reis maken, geheel tot rust komen én ook yoga kunnen doen? Hier drie van onze eigen droombestemmingen.

1. HAWAII – KALANI OCEAN SIDE RETREAT

Dit geliefde non-profit centrum/eco-dorp is werkelijk een paradijs. Buiten dat het op een prachtige locatie op Hawaiï ligt, is het enorm veelzijdig. Je kunt er twaalf soorten yoga doen (waaronder hatha, vinyasa en yin) en mediteren, maar bijvoorbeeld ook hula-dansen, tai chi leren en volleyballen. Heb je daar allemaal geen zin in, dan kun je lekker genieten van het mooie uitzicht op de oceaan, relaxen aan het idyllische zwembad in de tuin, een massage boeken of badderen in het warme zoutwaterbad. Het eten is vers, tropisch, gezond en met vers gevangen vis, vegetarisch of veganistisch. En biologische sappen zijn er natuurlijk in overvloed. www.kalani.com.

2. INDIA – VANA

In de buurt van de Himalaya in Noord-India vind je Vana (vertaling: bos), een wellness-retreat en familiebedrijf met een prachtige levensfilosofie en inspirerende waarden. Het retreat is duurzaam en leeft samen met de natuur – iets wat onder andere terug te zien is in het design en de keuken. Het eten is naast heilzaam, gezond en ayurvedisch, ook biologisch, zoveel mogelijk lokaal en optioneel veganistisch. Heb je daar behoefte aan, dan kun je je eigen dieet samenstellen met een specialist. Je kunt er onder andere yoga doen, wandelen, lessen in voeding nemen, mediteren en soefi-zingen. Telefoons zijn alleen toegestaan op de eigen kamer en alcohol kun je alleen drinken tijdens het diner. www.vana.co.in.

3. FRANKRIJK – CAL A VIE

Iets dichterbij en ontzettend charmant op haar eigen Europese, Franse manier. En met meer dan 100 sportactiviteiten (naast verschillende soorten yoga), zeker de meest sportieve locatie – al zie je dat er niet aan af. Het eten is gezond en luxe, je overnacht in een villa en je kunt er mediteren in een 400 jaar oude kapel. Wel even sparen: voor een weekje moet je een kleine 9000 euro neerleggen. www.cal-a-vie.com.

LEES OOK:

5 redenen waarom buiten sporten veel leuker is. >

5 redenen om yoga te doen met je sweetheart. >

5 lessen die je van yoga kunt leren. >

Check  out our jewelry! Taj Amsterdam | Recycled silver | Dutch design | Handcrafted on Bali | Fair to the People & Fair to the Planet. 
Null

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »